zobacz listę gratisów jakie mamy do rozdania logowanierejestracja

Kulturaonline.pl - kulturalny rozkład jazdy

Zgłoś wydarzenie kulturalne Panel logowania dla instytucji kulturalnych
KulturaOnline.plFilm › Recenzje

Recenzje filmowe

'Subtelność': Wysmakowane kino francuskie /recenzja filmu/
'Subtelność': Wysmakowane kino francuskie... 2016-07-26 Magdalena Talik
W wakacyjnym potopie amerykańskich komedii i popularnych kreskówek można przeoczyć doskonały film Christiana Vincenta, w którym w bezpretensjonalny sposób opowiada się o rzeczach najważniejszych.
Ojciec: Tacierzyńskie relacje /recenzja filmu/
Ojciec: Tacierzyńskie relacje /recenzja filmu/ 2016-07-12 Małgorzata Kociubowska
Najnowszy film Artura Urbańskiego ukazuje skomplikowaną relację ojca z synem, trudny wybór, przed którym staje główny bohater i dalsze konsekwencje jego decyzji.
The Night Manager: Serial genialny /recenzja/
The Night Manager: Serial genialny /recenzja/ 2016-07-07 Magdalena Talik
Serial szpiegowski made in Great Britain to nie tylko świetna wizytówka tamtejszego przemysłu i aktorów. To przykład inteligentnego kina, które czerpie z najlepszych wzorców.Do oglądania w Polsce od 7 lipca.
Gra o tron: 6 sezon /recenzja serialu/
Gra o tron: 6 sezon /recenzja serialu/ 2016-06-29 Krzysztof Piersa
Ostatni odcinek kultowego serialu fantasy przyniósł rozstrzygnięcie wielu wątków. Co działo się przez ostatnie kilka tygodni w Westeros?
'Artyści': Strzępka i Demirski (za)bawią w telewizji /recenzja serialu/
'Artyści': Strzępka i Demirski (za)bawią w... 2016-06-25 Łukasz Badula
Teatralny duet kończy pracę nad serialem dla telewizyjnej Dwójki. W Starym Teatrze odbył się premierowy pokaz pierwszego odcinka.
Marcin Dorociński i Cape Town: Odkryj mroczną stronę /recenzja serialu/
Marcin Dorociński i Cape Town: Odkryj mroczną... 2016-06-23 Iwona Burzyńska
Serial nakręcony w RPA zaskakuje swoim rozmachem i w niczym nie ustępuje hollywoodzkim obrazom. W jednej z głównych ról Marcin Dorociński.
Krakowski Festiwal Filmowy: Trzaska, Bergman, irańskie techno /relacja/
Krakowski Festiwal Filmowy: Trzaska, Bergman,... 2016-06-03 Łukasz Badula
Poszukujący jazzman, zaszczuta przez prasę hollywoodzka gwiazda i dj'e organizujący potańcówkę na irańskiej pustyni. Poznajcie wybranych bohaterów krakowskiego święta kina.
Krakowski Festiwal Filmowy: Nowojorska symfonia na otwarcie /relacja/
Krakowski Festiwal Filmowy: Nowojorska symfonia... 2016-05-30 Łukasz Badula
Pod Wawelem wystartował jeden z najstarszych i najbardziej prestiżowych festiwali kina. Wystartował z wielkim przytupem. Światowa premiera "21 x Nowy Jork" okazała się prawdziwym audio-wizualnym doznaniem.
Millenium Docs Against Gravity 2016: Miasto, człowiek i blues /relacja/
Millenium Docs Against Gravity 2016: Miasto,... 2016-05-27 Barbara Lekarczyk- Cisek
W kolejnej relacji z festiwalu piszemy o filmie zainspirowanym Orhanem Pamukiem, fotografii ludzkości i bluesmanach z Delty Missisipi.
#WszystkoGra: Warszawa da się lubić /recenzja filmu/
#WszystkoGra: Warszawa da się lubić /recenzja... 2016-05-25 Barbara Lekarczyk- Cisek
Udany debiut filmowy Agnieszki Glińskiej z atrakcyjnymi rolami kobiecymi, nowymi, znakomitymi wersjami starych przebojów i pięknymi fotografiami współczesnej Warszawy.
Galerie zdjęć
Reklama
Polecamy
Kayah śpiewa 'Po co'. Będzie wielki przebój? Zobacz teledysk!
Kayah śpiewa 'Po co'. Będzie wielki przebój? Zobacz teledysk!
2017-04-26

Taneczno- etniczne rytmy i wpadająca w ucho wokaliza. Czy utwór nagrany razem z Idanem Raichelem to wielki powrót Kayah na listy przebojów?

Tagi