zobacz listę gratisów jakie mamy do rozdania logowanierejestracja

Kulturaonline.pl - kulturalny rozkład jazdy

Zgłoś wydarzenie kulturalne Panel logowania dla instytucji kulturalnych
KulturaOnline.plTeatr › Recenzje

Recenzje teatralne

Festiwal Boska Komedia: 'Każdy dostanie to, w co wierzy' /recenzja spektaklu/
Festiwal Boska Komedia: 'Każdy dostanie to, w... 2016-12-12 Łukasz Badula
Co ma wspólnego statystyka z Bułhakowem, a system elektronicznego głosowania z Mistrzem i Małgorzatą? Jola Janiczak i Wiktor Rubin poddają widzów jednej z bardziej ekstremalnych prób.
'Piekło-niebo': Mama da radę, nawet po śmierci /recenzja spektaklu/
'Piekło-niebo': Mama da radę, nawet po śmierci... 2016-12-07 iwona szajner
Wrocławski Teatr Lalek po raz kolejny pokazał, że nie boi się rozmawiać z młodym widzem o trudnych sprawach. Jakiś czas temu zrobił świetny spektakl o uchodźcach, a teraz w "Piekło- niebo" sięgnął po tematy ostateczne.
'Złote runo' w Teatrze Wielkim w Łodzi: Złota epoka Tansmana /recenzja spektaklu/
'Złote runo' w Teatrze Wielkim w Łodzi: Złota... 2016-12-05 Anna Maria Guziewska
Światowa premiera odnalezionej opery zwieńczyła 20. edycję Tansman Festival. Dzieło na deskach łódzkiego Teatru Wielkiego wyreżyserowała Maria Sartova.
'Cyganeria/ La Boheme': Miłość i ubóstwo /recenzja spektaklu/
'Cyganeria/ La Boheme': Miłość i ubóstwo... 2016-12-05 Aleksandra Andrearczyk
Na deskach Opery Bałtyckiej inscenizacja jednego z najsłynniejszych dzieł Giacomo Pucciniego. Spektakl Karen Stone przenosi akcję do połowy XX wieku i urzeka świetnymi kreacjami śpiewaczymi.
'Matka Courage i jej dzieci' w Teatrze Narodowym: Warszawa ponownie zniszczona /recenzja spektaklu/
'Matka Courage i jej dzieci' w Teatrze... 2016-12-02 Małgorzata Kociubowska
Stolicę znowu ogarnia wojna; płonie miasto, giną ludzie, jak zły sen powtarza się dobrze znana historia. Tak oto Brechta przenosi w XXI wieku Michał Zadara. W głównej roli - Danuta Stenka.
'Chłopcy' w Teatrze Polonia: (Nie)wesołe jest życie staruszka /recenzja spektaklu/
'Chłopcy' w Teatrze Polonia: (Nie)wesołe jest... 2016-11-28 Małgorzata Kociubowska
Na deskach warszawskiego Teatru Polonia pełna humoru opowieść o mieszkańcach domu spokojnej starości. Z rewelacyjnymi rolami Mariana Opani i Marii Pakulnis.
'Jaskinia' w Teatrze Studio: Każdy z nas ma swoją jaskinię /recenzja spektaklu/
'Jaskinia' w Teatrze Studio: Każdy z nas ma... 2016-11-24 Małgorzata Kociubowska
Co się dzieje się z człowiekiem, gdy boi się mówić wprost o swoich uczuciach? Pokazuje to najnowszy spektakl Teatru Studio - 'Jaskinia', z Ewą Błaszczyk z obsadzie.
Schimmy Show: Odyseja kloaczna /recenzja spektaklu/
Schimmy Show: Odyseja kloaczna /recenzja... 2016-11-17 Łukasz Badula
Tomasz Schimscheiner zabiera widzów w podróż do medialnego czyśćca. Krainy, w której celebryci stanowią najwyższą formą uświęconego bóstwa.
'Wyspiański wyzwala' w Teatrze Słowackiego /relacja/
'Wyspiański wyzwala' w Teatrze Słowackiego... 2016-11-13 Łukasz Badula
3- godzinna wędrówka po budynku, który niejedno widział i przeżył. Pod sztandarem Wyspiańskiego, krakowski Teatr Słowackiego wyzwalała grupa aktorów, dramaturgów, reżyserów.
Legenda Starszych Panów: Jacek Fedorowicz i Bohdan Łazuka w podróży (nie)sentymentalnej /relacja- zdjęcia/
Legenda Starszych Panów: Jacek Fedorowicz i... 2016-11-12 Łukasz Badula
Starsi panowie dwaj składają wizytę w krakowskim Teatrze Nowym- Proxima. Dzieląc się piosenką i anegdotą, a także dając szansę międzypokoleniowej obsadzie.
Galerie zdjęć
Reklama
Polecamy
Kayah śpiewa 'Po co'. Będzie wielki przebój? Zobacz teledysk!
Kayah śpiewa 'Po co'. Będzie wielki przebój? Zobacz teledysk!
2017-04-26

Taneczno- etniczne rytmy i wpadająca w ucho wokaliza. Czy utwór nagrany razem z Idanem Raichelem to wielki powrót Kayah na listy przebojów?

Tagi