zobacz listę gratisów jakie mamy do rozdania logowanierejestracja

Kulturaonline.pl - kulturalny rozkład jazdy

Zgłoś wydarzenie kulturalne Panel logowania dla instytucji kulturalnych
KulturaOnline.plFilm › Recenzje

Recenzje filmowe

Osobliwy dom pani Peregrine: Postaraj się bardziej, Tim! /recenzja filmu/
Osobliwy dom pani Peregrine: Postaraj się... 2016-10-17 Henryk Mazurkiewicz
Gdzie się podział Tim Burton, którego lubimy? Takie pytanie nasuwa się po obejrzeniu najnowszego dzieła ekscentrycznego reżysera - ekranizacji powieści Ransoma Riggsa 'Osobliwy dom pani Peregrine'.
'Jestem mordercą': Polowanie na Wampira /recenzja filmu/
'Jestem mordercą': Polowanie na Wampira... 2016-10-13 Katarzyna Tarasiuk
Film "Jestem mordercą" Macieja Pieprzycy zmienił moje przekonania na temat polskiego kina. Okazuje się, że potrafimy zrobić wciągający thriller.
"Wołyń": Historia pewnej apokalipsy /recenzja... 2016-10-04 Barbara Lekarczyk- Cisek
To wielkie, wstrząsające kino, które opowiada o kondycji moralnej współczesnego świata i o tym, że ”dzieje się już”…
Opieka domowa: O potrzebie życia i walce ze śmiercią /recenzja filmu/
Opieka domowa: O potrzebie życia i walce ze... 2016-10-02 Iwona Burzyńska
Slávek Horák - nowe i zaskakujące oblicze czeskiego kina. Jego debiutancka fabuła dotyka tematów, których ludzie na ogół starają się unikać.
Plan Maggie, czyli jak żona z żoną /recenzja filmu/
Plan Maggie, czyli jak żona z żoną /recenzja... 2016-09-29 Anna Maria Guziewska
Przewrotna komedia romantyczna Rebecci Miller traktuje o rozstaniach i powrotach, ale też o nierozsądnych rozwiązaniach nietypowych sytuacji w małżeństwie.
Siedmiu wspaniałych: Tradycja zobowiązuje /recenzja filmu/
Siedmiu wspaniałych: Tradycja zobowiązuje... 2016-09-23 Łukasz Badula
Antoine Fuqua nakręcił remake wzorcowy, po którym miłośnikom klasycznych westernów zrobi się ciepło na sercu. Pozostali widzowie mogą być rozczarowani brakiem autorskiego podejścia.
Ostatnia Rodzina: Beksińskich portret pośmiertny /recenzja filmu/
Ostatnia Rodzina: Beksińskich portret... 2016-09-20 Iwona Burzyńska
Zasiany podczas projekcji filmu o Beksińskich emocjonalny niepokój, jeszcze długo będzie kiełkował w naszej podświadomości.
Stranger Things: Jak straszyć w dobrym stylu /recenzja serialu/
Stranger Things: Jak straszyć w dobrym stylu... 2016-08-22 Sandra Uryzaj
Zarówno krytycy, jak i widzowie nie szczędzą przychylnych komentarzy pod adresem nowej produkcji Netflix. Co kryje się za największym serialowym zaskoczeniem roku?
Czerwony kapitan: Przaśne, ale własne /recenzja filmu/
Czerwony kapitan: Przaśne, ale własne /recenzja... 2016-08-19 Łukasz Badula
Nasi południowi sąsiedzi pokazują, jak robić kino sensacyjne o lokalnym kolorycie. A Maciej Stuhr czuje się w kryminalnej historii, jak ryba w wodzie.
Tłumacz: Żyć tu i teraz /recenzja filmu/
Tłumacz: Żyć tu i teraz /recenzja filmu/ 2016-08-19 Paulina Markowska
Wspaniała muzyka i włoskie uliczki. Namiętny romans i młody, zagubiony chłopak. Wystarczy wizyta w kinie, aby wejść w ten świat choć na chwilę.
Galerie zdjęć
Reklama
Polecamy
Kayah śpiewa 'Po co'. Będzie wielki przebój? Zobacz teledysk!
Kayah śpiewa 'Po co'. Będzie wielki przebój? Zobacz teledysk!
2017-04-26

Taneczno- etniczne rytmy i wpadająca w ucho wokaliza. Czy utwór nagrany razem z Idanem Raichelem to wielki powrót Kayah na listy przebojów?

Tagi