zobacz listę gratisów jakie mamy do rozdania logowanierejestracja

Kulturaonline.pl - kulturalny rozkład jazdy

Zgłoś wydarzenie kulturalne Panel logowania dla instytucji kulturalnych
KulturaOnline.plTeatr › Recenzje

Recenzje teatralne

'Szewcy' w Narodowym Starym Teatrze: Bu(n)t się rodzi /recenzja spektaklu/
'Szewcy' w Narodowym Starym Teatrze: Bu(n)t się... 2017-03-13 Łukasz Badula
Tak szewc kraje, jak aktorowi materii staje. Justyna Sobczyk zaprasza na zaplecze teatralnego warsztatu. Również tego związanego z występami na scenie osób niepełnosprawnych.
'Pocałunek kobiety pająka' w Teatrze Studio w Warszawie: Historie z pewnej celi /recenzja spektaklu/
'Pocałunek kobiety pająka' w Teatrze Studio w... 2017-03-07 Małgorzata Kociubowska
Teatr Studio wystawił adaptację powieści Manuela Puiga: "Pocałunek kobiety pająka”. Reżyser Rafał Dziemidok podjął próbę ukazania psychiki człowieka zamkniętego w jednym pomieszczeniu z kimś zupełnie od siebie...
'Płyń': Roma Gąsiorowska płynie pod prąd! /recenzja widowiska/
'Płyń': Roma Gąsiorowska płynie pod prąd!... 2017-03-05 Iwona Burzyńska
W ”Płyń” Roma Gąsiorowska udowodniła, że nie ma dla niej rzeczy niemożliwych. Stworzyła interdyscyplinarną sztukę noszącą znamiona teatralnego spektaklu i rockowego koncertu, z video jako elementem...
Materia Prima 2017: Horror na żywo, remiksowane ciał i arie bez grawitacji /relacja z festiwalu, zdjęcia/
Materia Prima 2017: Horror na żywo, remiksowane... 2017-02-28 Łukasz Badula
Nowatorski teatr cieni i perfekcyjna imitacja kina grozy. Baletowa ekstrema i barokowe lewitacje. Opisujemy to, co działo się podczas 4. edycji niezwykłego krakowskiego festiwalu.
'Spowiedź Chuligana. Jesienin' w Teatrze Polonia w Warszawie: O dwoistości artysty /recenzja teatralna/
'Spowiedź Chuligana. Jesienin' w Teatrze... 2017-02-28 Małgorzata Kociubowska
Andrzej Grabowski zaprezentował swój monodram sprzed 25 lat. "Spowiedź Chuligana. Jesienin” w Teatrze Polonia ukazuje dwoistość artysty: poety i chuligana..
'Klątwa' w Teatrze Powszechnym w Warszawie: Uderzenie w czuły punkt /recenzja spektaklu/
'Klątwa' w Teatrze Powszechnym w Warszawie:... 2017-02-22 Małgorzata Kociubowska
Chorwacki skandalista w oparciu o sztukę Stanisława Wyspiańskiego wywołał burzę na cały kraj. Prowokując dyskusję o tym, co wolno w teatrze, a czego nie.
'Mój syn, Maksymilian' w Teatrze Oratorium: Opowieść o pokonywaniu słabości /recenzja spektaklu/
'Mój syn, Maksymilian' w Teatrze Oratorium:... 2017-02-21 Iwona Burzyńska
Spektakl "Mój syn, Maksymilian" w Teatrze Oratorium to nie tylko historia świętego Maksymiliana Kolbe, ale przede wszystkim opowieść o pokonywaniu życiowych przeciwności i własnych słabości.
Materia Prima 2017: Tradycyjne lalki wodne /relacja - zdjęcia/
Materia Prima 2017: Tradycyjne lalki wodne... 2017-02-20 Łukasz Badula
Z dalekiego Hanoi zawitała do Krakowa unikatowa odmiana lalkarskiej sztuki. Teatr na wodzie oznacza dla Wietnamczyków coś więcej niż tylko sceniczną rozrywkę.
'3 x Mrożek' w warszawskim Teatrze Polskim: Mrożek wiecznie żywy /recenzja spektaklu/
'3 x Mrożek' w warszawskim Teatrze Polskim:... 2017-02-17 Małgorzata Kociubowska
Teatr Polski w Warszawie uczcił 104 urodziny Sławomira Mrożka spektaklem ”3 x Mrożek”. Scenie Kameralnej nadano imię pisarza, który swoje największe triumfy święcił właśnie tutaj.
'Wyzwolenie' w Teatrze im. Słowackiego: Sam na wielkiej, zatłoczonej scenie /recenzja spektaklu/
'Wyzwolenie' w Teatrze im. Słowackiego: Sam na... 2017-02-16 Łukasz Badula
Radosław Rychcik posadził Wyspiańskiego w szkolnej ławce. Choć nie wszystkie pomysły reżysera są trafione, nowe "Wyzwolenie" cechują świeżość spojrzenia i wielka dynamika sceniczna.
Galerie zdjęć
Reklama
Polecamy
Kayah śpiewa 'Po co'. Będzie wielki przebój? Zobacz teledysk!
Kayah śpiewa 'Po co'. Będzie wielki przebój? Zobacz teledysk!
2017-04-26

Taneczno- etniczne rytmy i wpadająca w ucho wokaliza. Czy utwór nagrany razem z Idanem Raichelem to wielki powrót Kayah na listy przebojów?

Tagi