zobacz listę gratisów jakie mamy do rozdania logowanierejestracja

Kulturaonline.pl - kulturalny rozkład jazdy

Zgłoś wydarzenie kulturalne Panel logowania dla instytucji kulturalnych
KulturaOnline.plTeatr › Recenzje

Recenzje teatralne

'Głód' w Narodowym Starym Teatrze: Dieta ŻM nie działa /recenzja spektaklu/
'Głód' w Narodowym Starym Teatrze: Dieta ŻM nie... 2016-12-21 Łukasz Badula
Jak jeść, aby jeść mogli też inni? A może nie jeść w ogóle? Aneta Groszyńska pokazuje, że globalny problem głodu to coś więcej niż kwestia rozbuchanej konsumpcji.
'O szczytach rozpaczy i uśmiechu stewardessy' w Teatrze Nowym: Found footage o chorobie /recenzja spektaklu/
'O szczytach rozpaczy i uśmiechu stewardessy' w... 2016-12-20 Krzysztof Kalemba
Sztuka Agaty Baumgart to rzecz udana, ale zbyt nieśmiała. Postmodernistyczny eklektyzm i ironia przysłaniają szczery, ludzki przekaz o chorobie, która nie dodaje skrzydeł, ale ściąga na samo dno jak młyński kamień.
'Wiśniowy sad' w Teatrze Wybrzeże w Gdańsku: Czechow w świetle jarzeniówek /recenzja spektaklu/
'Wiśniowy sad' w Teatrze Wybrzeże w Gdańsku:... 2016-12-19 Aleksandra Andrearczyk
Spektakl Anny Augustynowicz epatuje emocjonalnym chłodem i postmodernistycznym stosunkiem do tekstu.
Festiwal Boska Komedia: Kumernis, czyli o tym jak świętej panience broda rosła /recenzja spektaklu/
Festiwal Boska Komedia: Kumernis, czyli o tym... 2016-12-16 Łukasz Badula
Z inspiracji legendą o brodatej męczennicy, Agata Duda-Gracz stworzyła monumentalną kompozycję sceniczną. Opowiadając tragiczną historię kobiecego zniewolenia
'Żyjemy w najlepszym z możliwych światów' w Teatrze Soho w Warszawie /recenzja spektaklu/
'Żyjemy w najlepszym z możliwych światów' w... 2016-12-16 Iwona Burzyńska
Karolina Kowalczyk i Alicja Kobielarz skomponowały hybrydową, ale spójną inscenizację. Gdzie realia międzywojnia łączą się ze współczesnymi wyobrażeniami na ich temat.
Festiwal Boska Komedia: 'Dybuk' /recenzja spektaklu/
Festiwal Boska Komedia: 'Dybuk' /recenzja... 2016-12-15 Łukasz Badula
Egzorcyzmy w oparach absurdu. Anna Smolar sięga po sztukę Szymona An-skiego, aby obnażyć teatralną rekwizytornię i opowiedzieć o psychicznej przemocy wśród nastolatków.
Festiwal Boska Komedia: 'Wesele' na północno- irlandzką nutę /recenzja spektaklu/
Festiwal Boska Komedia: 'Wesele' na północno-... 2016-12-15 Łukasz Badula
Trza być z butą na Weselu. Radosław Rychcik wystrzelił Wyspiańskiego do Belfastu i nawet, jeśli przestrzelił, efekt jest oszałamiający!
Festiwal Boska Komedia: 'Biała siła, czarna pamięć' /recenzja spektaklu/
Festiwal Boska Komedia: 'Biała siła, czarna... 2016-12-13 Łukasz Badula
Brunatna pocztówka, jaką z Białegostoku śle Piotr Ratajczak robi piorunujące wrażenie. Nie tyle z powodów artystycznych, co smutnej, przygnębiającej, ale potrzebnej treści.
'Nasza mama czarodziejka' w Teatrze Capitol we Wrocławiu : Wesoło, kolorowo i nieco surrealistycznie /recenzja spektaklu/
'Nasza mama czarodziejka' w Teatrze Capitol we... 2016-12-12 Iwona Szajner
Tablety i konsole w kąt, najlepsza zabawa czeka na podwórku! Apelują artyści z Teatru Muzycznego Capitol w najnowszym spektaklu dla dzieci "Nasza mama czarodziejka".
Festiwal Boska Komedia: 'Drugi spektakl' /recenzja/
Festiwal Boska Komedia: 'Drugi spektakl'... 2016-12-12 Łukasz Badula
Anna Karasińska stworzyła inscenizację, której... nie ma! Ale ta przewrotna zabawa w chowanego sporo mówi o mentalności bywalców teatrów. I dotyczy KAŻDEGO widza.
Galerie zdjęć
Reklama
Polecamy
Kayah śpiewa 'Po co'. Będzie wielki przebój? Zobacz teledysk!
Kayah śpiewa 'Po co'. Będzie wielki przebój? Zobacz teledysk!
2017-04-26

Taneczno- etniczne rytmy i wpadająca w ucho wokaliza. Czy utwór nagrany razem z Idanem Raichelem to wielki powrót Kayah na listy przebojów?

Tagi